Известие

Collapse
No announcement yet.

Благодарности към работата на Румен

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Руменеееее, отново благодаря! Цар си!

Даването на газ, води до пристрастяване!
    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
      Руменеееее, отново благодаря! Цар си!
      Не, той не е цар, той е Бог!

П.С. Трябва да се наканя да докарам Волвото, че нещо ми трополи изотзадзе ми се струва.
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Хайде и аз да се присъединя към доволно грухтящите след посещение при Румен. След неколкократни посещения при различни, набедени за страшни можачи монтьорчета, най-накрая попаднах при читав автомобилен механик. Аз лично правя разлика между двете, вие не знам Бърз, коректен, кадърен и страшен пич. Румба, ако четеш - червеното зверче лети. Благодаря и на теб и на колегата
        Alfa GTV 2.0 TS '99

Comment

Поредните благодарности към Румбата за добре свършената и бърза работа Оставих му я в 10:30 и след има няма 4 часа беше готова със сменени пистов ремък и ролки
          GT

Comment

Благодарности за пореден път към Румен за отличната работа.
            Alfa 166 2.0 TS 04/2001 EX,Alfa Romeo 156 1.9 JTD 01/2000 105 PS +REMAP Ex;ALFA 155 1.7 TS 06/1995 EX

Comment

Пълен РЕСПЕКТ към сервиз Rubigcar. Оправиха една Мареа Уикенд, която тропа от почти 3 години и нито ЛИСАН СЕРВИЗ, нито ВЕНТУРА успяха да я оправят - сменяха носачи, сменяха тампони, резултат нямаше. Колата продължаваше да тропа отдясно. Единствено Румен успя да установи къде всъщност е проблема, след последвалия ремонт тропането е в историята!
              1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

Първоначално публикувано от Tempras Покажи съобщение
                Пълен РЕСПЕКТ към сервиз Rubigcar. Оправиха една Мареа Уикенд, която тропа от почти 3 години и нито ЛИСАН СЕРВИЗ, нито ВЕНТУРА успяха да я оправят - сменяха носачи, сменяха тампони, резултат нямаше. Колата продължаваше да тропа отдясно. Единствено Румен успя да установи къде всъщност е проблема, след последвалия ремонт тропането е в историята!

ааа Ще се сетите при кое докторче е най-добре
                Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
                Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

Колега, може ли тел на Румен? Отскоро имам 159 и трябва да сменям масло,а имам и проблем с едно предърпване на 1700-2000 оборота при плавно подаване на газта. Благодаря предварително

Comment

Първоначално публикувано от John DH Покажи съобщение
                    Колега, може ли тел на Румен? Отскоро имам 159 и трябва да сменям масло,а имам и проблем с едно предърпване на 1700-2000 оборота при плавно подаване на газта. Благодаря предварително
                    Заповядай - http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=43434

Даването на газ, води до пристрастяване!
                    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Искам да изкажа моите огромни благодарности към Румен и Радко(thecleaner), които ми помогнаха изключително много за да може ФИАТ-а да е подготвен за даване на газ на пистата в Серес тази година

Покарах около 50-на обиколки на пистата, нищо по колата не се счупи, монтираният от тях торсен диференциал работи перфектно - без шумове, без течове от скоростната кутия итн!

Благодаря Ви момчета
                      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                        Искам да изкажа моите огромни благодарности към Румен и Радко(thecleaner), които ми помогнаха изключително много за да може ФИАТ-а да е подготвен за даване на газ на пистата в Серес тази година

Покарах около 50-на обиколки на пистата, нищо по колата не се счупи, монтираният от тях торсен диференциал работи перфектно - без шумове, без течове от скоростната кутия итн!

Благодаря Ви момчета
                        е ти съмнявал ли си се в тях? Те винаги са точни!
                        145, 1.6 boxer
                        156, 2.4 JTD - ex
                        Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Един + от приятел, който пратих с Мазда 6 и остана наистина доволен от свършената работа!
                          Now: 156 2.5 V6 24V
                          Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение
                            Един + от приятел, който пратих с Мазда 6 и остана наистина доволен от свършената работа!
                            Ей вие с оризниците нема да ни налазвате майстора !

Comment

Огромни Благодарности към Румбата и Радко за това че накараха колата пак да зарежда както трябва , голяма борба беше ама крайния резултат винаги е един !

Кеф голям !
                              Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
                              Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
                              Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

Румба, БЛАГОДАРЯ!
                                Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                                My Red Love
                                AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Working...
                                X